torstai 10. syyskuuta 2015

Vähän oranssia syksyyn

Olen erityisesti OPIn vesivärilakkoja käyttänyt urakalla viime aikoina. Lakat ovat olleet minulla varmaankin parisen kuukautta ja olen ehtinyt tekemään niillä ainakin neljä eri lakkausta, se on tämän lakkamäärän kanssa jo ihan saavutus. Tällä kertaa vuoroon pääsi Essien Silk Watercolor -lakoista kaksi: Art New-Beau ja Muse, Myself. Muutenkin tuntuu, että jämähtänyt aika tiukasti tiettyihin väreihin viime aikoina, joten oli aikakin saada kynsille jotain mukavuusalueen ulkopuolelta. 

Vesivärittelyiden pohjalle lakkasin pari kerrosta valkoista Cuccio Verona Lacea. Odottelin hetken aikaa lakan kuivumista ennen kuin leimasin mustalla päälle. Leimana sai toimia Pueenin SE04B ja tuttu kuvio, jota olen käyttänyt aiemminkin ja leimauslakkana Color Alike Kind of black. Leimaaminen ei oikein halunnut tällä kertaa onnistua. Ehkä viimeisen kynnen kohdalla alkoi vihdoin onnistua, kun alkoi olla jo hieman myöhäistä. Kuviot värittelin tosiaan noilla kahdella Essien lakalla. Tekniikan kanssa oli vielä hieman hakemista, kun kyseessä oli hieman suurempi väritettävä ala ja en saanut värejä mukavan liukuvärimäisesti kuten oli ajatuksena. 


Kolmelle muulle kynnelle lakkasin kaksi kerrosta OPIn Toucan Do It If You Try'ta.
  

Kynnet olivat ihan kivat näinkin, mutta kaipasin kuitenkin aika pian jo hieman kimallusta kynsille. Olin jo alunperinkin harkinnut Toucan Do It If You Try'n tilalle China Glazen Rivetingiä ja pitihän sitä sitten kerros lakata. Tämä oranssi sopikin mielestäni paremmin noiden leimattujen kynsien väreihin ja pitäähän sitä kimallustakin vähän olla.


Essien vesivärilakkoja oli kohtalaisen helpon tuntuista käyttää, tosin pientä harjoitusta nekin vaativat. Vielä olen vastustanut kiusausta tilata näitä pari väriä lisää, mutta päättäväisyys alkaa olla aika horjuvalla pohjalla. Miltä näytti kynnet - kumpi versio näytti paremmalta?

And the English version: I've been using my OPI Color Paints a lot in the past couple of months. This was my first actual try with the Essie Silk Watercolor ones. I painted two coats of Cuccio Verona Lace before stamping with Color Alike Kind of black and Pueen SE04B and added one coat of top coat before coloring the stamps with Essie Art New-beau and Muse, Myself. I used two coats of OPI Toucan Do It If You Try for the other nails. I thought that the nails needed a bit of spark so at some point I added a coat of China Glaze Riveting on the orange nails. 

22 kommenttia:

  1. Kummatkin versiot aivan upeita! Ehkä kuitenkin käännyn enemmän tuon Rivetingin puoleen. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siinä värit toimi yhteen ehkä paremmin!

      Poista
  2. Mä tykkään himpun verran enemmän tuosta Rivetingillä kuorrutetusta myös :). Aivan ihanat vesiväritykset! Näistä tulee samaan aikaan kesäinen ja syksyinen fiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Pitää yrittää pitää kesästä kiinni vielä kaikin keinoin!

      Poista
  3. Molemmat ovat aivan tosi nätit, mutta oranssin kanssa aavistuksen verran paremmat :)

    VastaaPoista
  4. Tosi upeet! Mä kans tykkään hiukan enemmän noista Rivetingillä kuorrutetuista :)

    VastaaPoista
  5. Molemmat versiot on nättejä, mutta kallistun vähän enbemmön rivertingin kannalle :) todellä upeat vesiväritykset!

    VastaaPoista
  6. Ihanan pirteet ja mun mieleeni on enemmän tuo Riveting! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos :) aika suuri oli enemmistö saman kannalla, itsekin kallistuin kyllä samaan.. Kannatti siis ainakin kokeilla!

      Poista
  7. Oi että mä tykkään näistä ^_^ ja toi Riveting kruunasi tän lakkauksen!

    VastaaPoista
  8. Oi, upeat! Riveting saa minunkin ääneni :)

    VastaaPoista
  9. Wau, mitkä syksyiset upeudet! Tuo pieni lakkauksen päivitys oli kyllä toimiva idea tällä kertaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Välillä se onnistuu, toisinaan menee ihan metsään :D

      Poista
  10. Riveting vetää tässä kyllä pidemmän korren, on se vaan niin ihana lakka ja sopii näiden vesivärikynsien kanssa todella hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aikas kiva ja mie jo sitä alunperinkin mietin näihin kynsiin, mutta päädyin kuitenkin tuohon toiseen. Se jäi sit lopulta sen verran häiritsemään, että piti sitäkin näihin kokeilla..

      Poista