maanantai 24. elokuuta 2015

Jättimäisiä palmuja

Näistä kynsistä näittekin ensimmäisen vilauksen jo viime viikolla, mutta nyt itse kynsiin! 

Yritin liukuvärjäyksellä saada tehtyä hienon taustan käsinmaalauksille. Aloitin tosiaan lakkaamalla ensin aluslakan ja kerroksen Pueenin Whitea, joka on pääasiallisesti leimauslakka ilmeisesti, mutta soveltuu erinomaisesti myös tavalliseksi lakaksi. Näiden hieman kuivuttua suojasin kynsinauhani Glisten & Glow'n Ctrl-Alt-Del-lateksisuojalla. Liukuvärjäyksen tekoon käyttämäni lakat olivat: OPIn I Just Can't Cope-acabana, China Glazen More To Explore sekä Red-y To Rave sekä KBShimmerin Bahama Drama. Liukuväri onnistui muuten oikein hyvin, mutta keltaista oli omaan makuuni hieman liikaa. I Just Can't Cope-acabana oli ilmeisesti hieman liian pigmenttistä More To Exploren rinnalla ja peitti sen melkein kokonaan. 


Lisäsin kynsille kerroksen pikakuivattavaa ja annoin niiden kuivua rauhassa ennen kuin aloin maalaamaan palmuja kynsille. Käytin maalaamiseen Oumaxin mustaa akryylimaalia sekä paria ohutta sivellintä(muistaakseni Mereneidin ja Mosaicin M-kokoista koristelusivellintä). Palmujen maalaaminen onnistui periaatteessa ihan hyvin, mutta erityisesti nimettömän puusta tuli aivan jättimäinen kynnen kokoon nähden. 



Palmuja oli ollut tarkoitus maalailla kynsilla varmaan lähemmäs pari vuotta, tulihan se vihdoin tehtyä! Niiden käsinmaalaaminen on suhteellisen helppoa ja pienellä vaivalla saa oikein kivan lopputuloksen aikaan. Kunpa siveltimiin tarttuminen ei olisi aina yhtä vaivalloisen tuntuista, käsin tekeminen kuitenkin on aina lopulta todella palkitsevaa :)

25 kommenttia:

  1. Nätti liukuväri ja todella upeasti käsinmaalatut palmut :)

    VastaaPoista
  2. Siis WAU! Liian hienot käsinmaalatut palmut, jotta löytäisin muita ylistyssanoja, wau! :)
    Miusta tuo liuku on myös hyvä, ei ollenkaan häiritsevästi keltaista.
    Etenkin toi keskisormi on kokonaisuudessaan täydellinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos ihanasta kommentista! Itsehän sitä taitaa aina ne häiritsevät pienet viat huomata.
      Keskisormi oli kyllä omastakin mielestä kaikken onnistunein, tuo maalaus onnistui jotenkin tosi hyvin :)

      Poista
  3. Ohhoh miten upeat! Oot kyllä mielettömän taitavasti nuo palmut maalannut, en usko että olen aiemmin näin upeita käsinmaalattuja palmupuita nähnyt! Vau ♥

    VastaaPoista
  4. Waau, näitähän voisi luulla leimatuiksi palmuiksi! Tosi hienot. :>

    VastaaPoista
  5. Vau! Upea liuku ja todella upeat palmut :) olisin luullut leimatuiksi jos et olisi sanonut että maalasit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, jotenkin tuntuu, että näiden maalaaminen on melkein helpompaa kuin tällaisten leimojen kohdistaminen olis miulle :D

      Poista
  6. Aivan älyttömän nätit kynnet! ^.^

    VastaaPoista
  7. En kyllä ollenkaan voi uskoa, että palmujen maalaaminen käsin olisi millään muotoa helppoa. Tai siis varmaan se on helppoa, kun sen osaa, niinkuin sä ihan selkeesti osaat, nuo palmut ovat upeat! Ja oijoi mikä liukuväri, ihan huikean hieno :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, jotenkin niiden tekeminen oli nyt oikeesti periaatteessa aika helpon tuntuista, ne on yllättävän yksinkertaiset, vaikka näyttävät monimutkaisemmilta. Kiitoksia ihanasta kommentista :)

      Poista