maanantai 28. syyskuuta 2015

Kyllä voi ihmisellä olla huono muisti...

Ihan huomaamattani valitsin kynsille jälleen violettia heti edellisten kynsien perään. Ja onnistuinpa vielä valitsemaan kynsille hyvin samanlaisen väriyhdistelmän kuin pari kuukautta sitten. Hieman jo huvitti, kun huomasin nuo edelliset kynnet. 

Kynsillä pohjana on pari kerrosta OPIn Lucky Lucky Lavenderia, joka alkaa olla niin lopussa, että siitä tuskin riittää enää kovin moneen lakkauskertaan. Jo nyt riittävän määrän saaminen meikkisieneen liukuväriä tehdessä oli työn ja tuskan takana. LLL:n kanssa liukuvärissä kynsillä on OPIn I'm Feeling Sashy. Liukuvärin tasaiseksi saaminen vaati aika monta kerrosta töpöttelyä, mutta kyllä se lopulta onnistui.



Aksenttina ja leimoissa käyttämäni lakka on OPIn We'll Always Have Paris Suede, joka on yksi vanhimpia lakkojani. Pakko myöntää, etten muistanut tällä lakkaamisen olevan näin vaikeaa. Parilla vedolla lakka käyttäytyi vielä kelvollisesti, mutta samasta kohdasta uudelleen sutimalla lakka kaljuuntui ihan kunnolla. Hieman vaikeahko tapaus, mutta todella kaunis! Tämä soveltui yllättävän hyvin myös leimaamiseen - pelkäsin, että se kuivuisi laatalle tai leimasimeen liian nopeasti, mutta ilokseni kuviot siirtyivät kynnelle aivan loistavasti. Leimaukseen käytin Pet'la Platen Laces-laattaa.



Alun perin lisäsin näiden päälle kiiltävän päällyslakan, näin peittäen suede-lakan mattaisen pinnan. Hetken pohtimisen jälkeen päädyin kuitenkin levittämään leimatuille kynsille Essien mattapäällyslakan ja We'll Always Have Parisia vielä kerroksen nimettömiin ja peukaloihin. 



Omaan makuuni nämä kynnet näyttivät mattana ehdottomasti paremmilta, ja viihdyinkin näillä useamman päivän. Monesti mattalakkojen kestävyyttä moititaan, mutta omilla kynsilläni nämäkin kestivät aivan moitteettomina ainakin neljä päivää, eikä edes kärkikulumasta ollut vielä mitään tietoa siinä vaiheessa. Kestoon tosin varmasti vaikuttaa myös se ylimääräinen päällyslakka kerros, jonka lisäsin ennen mattalakkaa.

Seuraavaksi voisi olla tavoittaana saada kynsille jotain muuta kuin violettia!

English - I seem to have no imagination in picking colors on my nails as I had just a couple of months ago used almost this exact color combination on my nails. I used OPI Lucky Lucky Lavender and I'm Feeling Sashy to do a gradient. The ring finger and stamping polish is OPI We'll Always Have Paris Suede which worked really well as a stamping polish also. The stamping image is from Pet'la Plate Laces plate that I used for the first time and it worked like magic and the images are beautiful. I did add a glossy top coat on these first but very quickly changed my mind and mattified them. I really liked them mattified, I shoud really remember to use my matte top coat more often.

19 kommenttia:

  1. Ooh, onpa hurmaava lakkaus! Etenkin mattana on kyllä hurjan kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mattaus ehdottomasti kruunasi nämä kynnet, sopi älyttömän hyvin :)

      Poista
  2. Kaunista mattaa ja ihana liuku! Kait mun pitää hommata sitä vaaleenpunasta mönjää että viitin alkaa tekemään liukuväriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoss Sole :) Oon varmaan edellisen parin kuukauden aikana tehnyt enemän liukuvärejä kuin yhteensä edellisten parin vuoden aikana.. On se sen verran helpompaa.

      Poista
  3. On kyllä mattana parempi! Toi leima pääsee paremmin oikeuksiin, ihan kuin oisit ensin matannut liu'un ja sitten leimannut. Tosi kivat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Matta toimi kyllä omastakin mielestä paremmin :) Olishan sen tosiaan voinut noinkin tehdä, enpä tajunnut :D

      Poista
  4. Veikeä lakkaus :D Mattapinta kyllä näyttää todella hyvältä näissä! Ja kuten turkoosit, niin violetit on myös <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosit vie itsellä kyllä voiton, mutta näköjään tää violetti taas syksyn tullen nostelee päätään..

      Poista
  5. On kyllä kaunis lakkaus, tykkään! ^.^

    VastaaPoista
  6. Ihania violetin sävyjä ja muutenkin tosi kaunis lakkaus! Etenkin mattana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävyt sopi yllättävänkin hyvin yhteen, vaikka ennen leimoja vähän asiaa epäilinkin.. Kiitos :)

      Poista
  7. Onpa upeat, ja kiva tietaa etta Paris leimaa noin hyvin, tuo Suede-versio kun loytyy taaltakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän epäilin sen toimivuutta leimauksissa, kun se kuitenkin kuivuu niin nopeasti, mutta ei kyllä ollut mitään ongelmia!

      Poista