perjantai 13. kesäkuuta 2014

Lyhyet kynnet - hot or not?

Pitkästä aikaa minulle sattui pieni onnettomuus oikean käden etusormen kynnen kanssa. Lohkeama olisi ollut aika helppo juttu paikatakin, mutta toisaalta oli jo korkea aika hieman lyhyemmille kynsille. Mielessä on moniakin koristeluita, jotka yksinkertaisesti näyttävät paremmilta lyhyissä/lyhyemmissä kynsissä. Totta puhuen tuntuu siltä, että lyhensin näitä vähän liikaa, mutta parissa viikossa ne alkavat toivottavasti olla jo mukavammassa mitassa. 



Olen yrittänyt pari kertaa tehdä pitkiin kynsiin glitterliu'un ja todennut, että se ei yksinkertaisesti toimi pitkissä kynsissä. Niinpä lyhyisiin kynsiin oli ehdottomasti kehitettävä sellainen. Lakkasin pohjalle kerroksen Essien Sugar Daddya ja tein päälle liukuvärin käyttäen OPIn Love.Angel.Music.Babya, jotta saisin peittävämmän pohjan glitterille. Päälle lisäsin hieman glittereitä H&M:n kultaisesta glitterlakasta Stay GoldenistaLy, joka oli ollut luvattoman pitkään testaamattomana. Olen sen ostanut varmaankin lähemmäs pari vuotta sitten ja se pääsi vasta ensimmäistä kertaa kynsille. 


Eihän tästä nyt lopulta mitään varsinaista glitterliukua tullut, sillä Stay Goldenissa ei ollut tarpeeksi glitteriä siihen, mutta tulipahan ihan kaunis kultainen liukuväri kuitenkin. Ihan kiva yksinkertainen lakkaus, jonka kanssa on hyvä vähän totutella taas lyhyisiin kynsiin. 

14 kommenttia:

  1. Mie ihastelin näitä jo instassa, ihanatihanatihanat! :D Mun on varmaan pakko laittaa tuo opi tilaukseen nyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ se on ehdottomasti hankkimisen arvoinen lakka!

      Poista
  2. Upeat! Nää on jotenki niin hempeät! :)

    VastaaPoista
  3. Yksinkertaiset ja kauniit kynnet. Niin tykkään!

    VastaaPoista
  4. Ei nämä nyt lyhyet kynnet kuitenkaan ole:D Mut erittäin kaunis lakkaus! Oon tehny vähän samantyylisen lakkauksen joskus LAMBilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan ne nyt vähän, ainakim.aiempaan verrattuna.:) ajattelinkin, että tuossa liukuvärissä oli jotain tuttua, en vaan saanu päähäni mistä, se oli noinkin tosi kiva, harmi vaan tuo glitter oli noin harvassa niin alkuperäinen idea ei oikein toteutunut..

      Poista
  5. Lyhyet kynnet todellakin hot, mutta nää on kyllä mun silmissä PITKÄT : D Mutta hyvät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, ehkä ne sitten ei oo ihan niin lyhyet kuin ajattelin, tuntuivat vaan alkuun niin oudoilta kun lähti niistä mittaa aika reilusti kuitenkin pois..

      Poista
  6. Musta nää ei ole edes lyhyet:) Kauniit ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei ne sit vissiin ole ihan niin lyhyet kuin kuvittelin ja nopeasti tähänkin on lopulta tottunut..

      Poista
  7. Nysakynsi taalla hei, naa ei todellakaan oo ees lyhyet! :D Mutta ihanat silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mie vielä rohkenen vetää nää iha lyhyiks kunhan parit juhlat on reilun viikon päästä juhlittu.. miulla on nyt ollu taas tosi pitkään tosi pitkät kynnet, niin tämäkin mitta tuntu jo tosi lyhyeltä sen jälkeen.

      Poista