maanantai 9. marraskuuta 2015

Pikainen uusintaotos

Reilut pari viikkoa sitten tein lakkauksen, josta oli tarkoitus tulla jonkin asteinen ranskalaisen manikyyrin variaatio, mutta alkuperäinen ajatus ei toteutunut ollenkaan. Nyt hieman huomaamattani tein oikeastaan sellaisen lakkauksen, joka tuosta edellisestä oli tarkoitus tulla.

Kynteni ovat juuri tällä hetkellä buffauksen jäljiltä väriltään sen verran hyvät, että yksi kerros luottoranskislakkaani eli Essien Sugar Daddya riitti mainiosti tasoittamaan kynnen pintaa hieman. 


 Sugar Daddyn päälle töpöttelin ensin liukuvasti KBShimmerin Alloy Matey! -hologlitterlakkaa kynsien kärkiin, noin puoleen väliin asti kynttä. Värin valinnan kanssa meinasi olla hieman hankalaa, mutta päädyin kaivamaan pitkästä aikaa esiin yhden Kikon Sugar Mat -sävyistä, numeron 454, jota lisäsin samalla tavalla kynsien jälkeen. Kynnen kärjessä alla ollut hologlitter sai jännän efektin aikaan ja sai myös tämän tekstuurilakan näyttämään holografiselta, erityisen kauniilta! 



Edellisestä otoksesta jäi lopulta kokonaan pois leimat, mutta näihin ne oli ehdottomasti saatava. Leimaamiseen käytin Color Clubin Harp On'a, jonka sain vihdoin ja viimein hankittua leimaamistarkoitukseen ja hyvältähän se näytti! Leima on Pueenin Lace Blossom -laatalta.


Näistä tuli pitkästä aikaa todella mieluisat kynnet. Huomasin tuijottelevani näitä eri valaistuksissa tuon ihanan hologlitterin takia. Muutenkin näistä tuli kokonaisuutena juuri sellaiset, kuin kuvittelin noista alkuperäisistä tulevan :)

30 kommenttia:

  1. Upeat! Voin kuvitella, että näitä on tullut tuijoteltua :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne oli kynsillä monen monta päivää, ja heti perään oli sellanen fiilis, että jotain vastaavaa olisi voinut kynsille tehdä edelleen..

      Poista
  2. Vau! Miten sait leiman vaan puoleen kynteen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Suorakulmainen leimasin oli noiden kanssa todella näppärä - kunhan varmisti, että kuvio oli ihan leimasimen reunassa, niin sillä sai kivan suoran linjan!

      Poista
  3. Nämä on kyllä tosi kauniit :)
    Tykkään kovasti <3

    VastaaPoista
  4. Tosi kivat! Ihanasti sopii tuo holoisuus tuohon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Se holoisuus oli näissä ihan ykköstä, ehkä olis muuten olleet vähän vaisut..

      Poista
  5. Tykkään näistä! En olisi ikinä keksinyt laittaa leimaa vain kärkiin, näyttää todella hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mie oon joskus aiemminkin yrittänyt leimata vain kärjet, mutta aika huonolla menestyksellä, näiden kanssa onnistu kerrankin kaikki aika nappiin!

      Poista
  6. Vau! ihanan ylellinen lakkaus :)

    VastaaPoista
  7. Oijoi miten upea lakkaus, ihanaa holoilua! ♥

    VastaaPoista
  8. Nonni ja taas ihan käsittämättömän upeat ranskikset! Mäkin haluun tietää miten sait noi leimat vain tohon kynnen värilliseen osaan, suojasitko nudeosan teipillä vai kuinkas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alan selkeästi erikoistua näihin ranskiksiin, voin hyvin ranskikset heti perään kynsille! Ei tarvinnu onneksi mitään erityisempiä kikkailuja, vaan suorakulmaisen leimasimen, jolla oli tosi helppo kohdistaa leimat suunnilleen oikeisiin paikkoihin.. Tuon glitterin ansiosta ei ollut myöskään ihan niin tarkkaa, mihin leimat meni. Vaikka olis leima mennyt vähän liian korkeallekin, niin se ei pahemmin erottunut tuon glitterin joukosta.

      Poista